0 0.00

Studiereis naar de ASE conferentie in Liverpool 3-6 januari 2018

Geplaatst op door Marieke van Bethraij

Studiereis naar de ASE conferentie in Liverpool 3-6 januari 2018

3 januari 2018 ging onze studiereis van start: er was op dat moment een zware storm en honderden vluchten waren uitgevallen. Maar onze vlucht vertrok precies op tijd, wat een geluk! Bij aankomst in Liverpool bleek ons hotel nog helemaal in Kerstsfeer te zijn, leuk.

ASE 2018 Liverpool

Na een bezoek aan de Cavern Club, bekend van optredens van de Beatles, was het tijd om onder de wol te gaan. De volgende ochtend gingen we echt van start. Een bezoek van 3 dagen aan de ASE conferentie waarbij ieder naar eigen voorkeur workshops kon kiezen en volgen, allemaal rond het onderwerp “Science”, soms was het luisteren, leren en kijken, maar vaak waren het echte “hands on” workshops. Veel geleerd en ook genoten:

En ’s avonds gezellig bijpraten en ervaringen uitwisselen.

Zaterdag vertrokken we in de middag vol met nieuwe ideeën, inzichten en ervaringen weer richting Nederland.

Iedereen die met ons mee ging: leerkrachten van de Meander (Ootmarsum), leerkrachten van de Rank (Hengelo), leerkrachten van de Willibrordus (Deurningen), leerkracht van de Kerkewei (Rossum) en docenten van de Thomas More Hogeschool (Rotterdam) BEDANKT !!!

Heb je deze blog gelezen en lijkt het je interessant en leuk om volgend jaar (januari 2019) met ons mee te gaan? Vul dan het contactformulier in, wij houden je op de hoogte.