Bee-Bot
  • Bee-Bot
  • Bee-Bot
Prijs: € 75,00
Excl. BTW: € 61,98
Model: Bee-Bot Oplaadbare robot
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Bee-Bot                  oplaadbare Robot

Met de Bee-Bot kan het echte programmeren gaan beginnen! Een Bee-Bot is een robot die te programmeren is met de knoppen op zijn rug. Kinderen toetsen van tevoren de juiste weg in (links, rechts, naar voren, naar achteren) en drukken daarna op GO. De Bee-Bot gaat dan de weg die door de kinderen geprogrammeerd is. De Bee-Bot kan 40 stappen onthouden. Kinderen leren stappen vooruit te denken, werken aan hun ruimtelijk inzicht en oefenen met het gebruik van woorden die met richting te maken hebben. Maar bovenal is het een feest om met de Bee-Bot met zijn lichtgevende oogjes aan de slag te gaan!

Er is een grote diversiteit aan matten waarop de Bee-Bot op avontuur kan gaan: de boerderij, het schateiland, de sprookjeswereld, de drukke straat, de kust.  Er zijn ook matten om te oefenen met vorm, kleur, grootte, cijfers en letters. Wilt u de mat laten aansluiten bij het thema van uw groep, dan is de transparante mat een aanrader, die legt u namelijk op een afbeelding van uw keuze!

Ook is er software beschikbaar die kinderen meeneemt in de wereld van de Bee-Bot. Kinderen komen voor uitdagingen te staan om op te lossen, bouwen hun eigen Bee-Bot mat of ontwerpen een nieuw rugschild voor hun Bee-Bot.

De Bee-Bot is oplaadbaar en wordt geleverd met een USB kabel zodat u hem kunt opladen aan uw computer. Ook verkrijgbaar zijn een oplaadstation waarop u 6 Bee-Bots tegelijk kunt opladen, of een oplaadstrip waarmee u tegelijk 6 Bee-Bots en/of andere producten als de Blue-Bot, Draadloze Kleinkijker of een tablet kunt opladen.

Inhoud:  1 Bee-Bot en 1 USB kabel  

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed