Kleinkijkerchallenge Basisonderwijs
  • Kleinkijkerchallenge Basisonderwijs
Prijs: € 69,00
Excl. BTW: € 57,03
Model: Kleinkijkerchallenge
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Kleinkijker Challenge

Lees hier alle informatie over deelname aan de Challenge..................

 

Doe nu mee met: “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…" en probeer de Kleinkijker gratis* uit.

Voorafgaand aan de week van de biologie van 25 september tot 1 oktober is er onze actie: “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…..” voor het basisonderwijs. Maak de mooiste foto met de Kleinkijker van materiaal uit de natuur en win!

Een Kleinkijker is een digitale loep die tot 43x vergroot. Houd de Kleinkijker op het  voorwerp dat u wilt bekijken en zie de vergroting op het beeldscherm van een computer of het digibord. Bij de Kleinkijker wordt eenvoudig te bedienen software meegeleverd, waarmee foto’s, filmpjes en Time Lapse gemaakt kunnen worden.

Meedoen is heel eenvoudig: ga naar denkenkunjeleren.nl en meld u aan.  Na aanmelding wordt de Kleinkijker naar uw school verzonden en kunt u er direct met leerlingen mee aan de slag.

Zodra u met uw school of groep de mooiste foto gemaakt met de Kleinkijker heeft uitgekozen, kan deze voor 20 september ingestuurd worden naar bugel@nibi.nl en maakt u kans om Kleinkijkers te winnen voor uw school (1e prijs 3 Kleinkijkers, 2e prijs 2 Kleinkijkers, 3e prijs 1 Kleinkijker). De foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury. De uitslag wordt tijdens de week van de biologie bekend gemaakt.

Voor het downloaden van het stappenplan klikt u hier.

*U betaalt verzendkosten en een borg. Na afloop van de actie kunt u de Kleinkijker tot 1 oktober retour sturen in de orginele verpakking en ontvangt u de borg terug. De portokosten zijn dan de enige kosten die u maakt. Als de Kleinkijker goed bevalt en u wilt deze houden, hoeft u verder niets te doen. De borg wordt dan automatisch omgezet in het aankoopbedrag.

Klik hier voor de besturingssoftware van de kleinkijker (exe-bestand!)

 

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed