Schimmelkunst Voortgezet Onderwijs.
  • Schimmelkunst Voortgezet Onderwijs.
Prijs: € 84,50
Excl. BTW: € 69,83
Model: Challenge Schimmelkunst
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Challenge Schimmelkunst 

Lees hier alle informatie over deelname aan de Challenge.

 

Doe nu mee met onze Schimmelkunst Challenge en probeer de Micro kijker gratis* uit. U kunt meedoen zolang de voorraad strekt.

Voorafgaand aan de week van de biologie van 25 september tot 1 oktober is er onze Challenge voor middelbaar onderwijs: Schimmelkunst. Maak het mooiste Time Lapse filmpje met de Microkijker van een groeiende schimmelpopulatie en win!

Een Microkijker is een digitale microscoop die tot 200x vergroot, hij is makkelijk in de juiste richting te buigen en voorzien van LED verlichting. Bij de Microkijker wordt eenvoudig te bedienen software meegeleverd (geschikt voor Windows).

Meedoen is heel eenvoudig:   Na aanmelding wordt de Microkijker naar uw school verzonden en kunt u er direct met leerlingen mee aan de slag.

Wanneer het Time Lapse filmpje klaar is kan de Youtube link van de film ingestuurd worden voor 20 september naar bugel@nibi.nl en maakt u kans om Microkijkers te winnen voor uw school (1e prijs 3 Microkijkers, 2e prijs 2 Microkijkers, 3e prijs 1 Microkijker.) De filmpjes worden beoordeeld door een deskundige jury. De uitslag wordt tijdens de week van de biologie bekend gemaakt.

Voor het downloaden van het stappenplan klikt u hier

*U betaalt verzendkosten en een borg. Na afloop van de actie kunt u de Microkijker tot 1 oktober retour sturen in de orginele verpakking en ontvangt u de borg terug. De portokosten zijn dan de enige kosten die u maakt. Als de micro-kijker goed bevalt en u wilt deze houden, hoeft u verder niets te doen. De borg wordt dan automatisch omgezet in het aankoopbedrag.

Voor het downloaden van de technische handleiding, klik hier.

Voor het downloaden van de besturingssoftware( exe-bestand ! ), klik hier.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed